Over ons

In 2005 had Rina Gubanski de wens om de herbalanceringsmassagetechniek kosteloos aan te bieden in verschillende ziekenhuizen ten behoeve van kankerpatiënten.

Niet lang daarna werd in 2006 vzw ‘n witte Roos opgericht.

Momenteel zijn we actief in zeven verschillende ziekenhuizen verspreid over heel Vlaanderen en bieden we kosteloos herbalanceringsmassages aan.

De herbalanceringsmassage is een speciale massagetechniek waarbij zachte strelingen en aanrakingen zonder druk op bloed of lymfesysteem uitgevoerd worden. Deze massage geeft de patiënt de kans om alles even te vergeten en enkel maar te genieten.  Het algemeen welzijn en welbehagen wordt hierdoor bevorderd (vermindering van angstgevoelens, verbetering van slaapproblemen,…)  en kan op elk tijdstip van het ziekteproces worden uitgevoerd.

Ons team bestaat uit een uitgebreid team van vrijwilligers die zich dagelijks onvoorwaardelijk inzetten. Iedere vrijwilliger heeft een uitgebreide opleiding ”Massage bij mensen met kanker” gevolgd. We zijn ontzettend dankbaar om te kunnen rekenen op ons toegewijd team van professionals.

Aarzel niet om ons te contacteren bij suggesties, vragen of opmerkingen. Dit kan via onze Facebookpagina of rechtstreeks naar Rina Gubanski op het e-mailadres gubanski.rina@telenet.be.
Indien u de werking van vzw ’n witte Roos apprecieert vragen wij u om onze Facebookpagina te liken, zo kunnen we groeien en meer patiënten, donateurs en vrijwilligers bereiken.

 

Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan