Dat 2020 een bewogen jaar was, hoeven we jou niet te vertellen. Met veel verdriet moesten we eerder dit jaar op de pauzeknop van de vzw drukken. Achter de schermen jeuken de handen van onze vrijwilligers om juist in deze roerige tijden ontspannende momenten aan te bieden met onze herbalanceringsmassage. En herbalancering, daar snakken we allen naar.

We wensen jullie een mooi eindejaar toe. Dat 2021 een jaar mag worden waarin we terug te balans vinden, vol licht en geluksmomenten. Dat we de huidhonger kunnen stillen met elkaar weer goed vast te kunnen pakken, en te masseren. Dat je ontspanning en rust mag vinden, samen met de mensen die je het dierbaarste zijn.

Uit de grond van ons hart willen we jullie bedanken. Jullie die onze vzw zijn blijven steunen, volgen en in jullie harten dragen. Een dikke dankjewel aan de vrijwilligers die ondanks de pauze, hun passie voor zorg zijn blijven verder zetten daar waar er het meeste nood aan was. Dankjewel aan de vrijwilligers die nog steeds vol ongeduld wachten op het moment dat we weer van start mogen gaan.

Laten we onze hoop uitspreken om in 2021 weer op de startknop te mogen drukken. Tot die tijd wensen we jullie rust, licht en veel kracht toe.

Veel liefs,

Vzw ’n Witte Roos